Tämä blogi syntyi pitkän pohdiskelun jälkeen, kun olin kaivannut blogikirjoittamista jo parin vuoden ajan. Useampi vanha blogini on jo arkistoitunut tai peittynyt hämähäkinseitteihin ajan saatossa, eivätkä niiden aiheet tai teemat enää ole ehkä ajankohtaisia. Tämän blogin ajattelinkin omistaa enemmän harrasteluille, erilaisten arvostelujen ja pohdintojen kautta, esimerkiksi videopeleihin ja kirjoihin liittyen. Lisäksi haluaisin silloin tällöin kirjoittaa ajankohtaisista ilmiöistä, jotka tavalla tai toisella herättävät ajatuksia tai ns. menevät tunteisiin. Joskus saatan myös viljellä outoa huumoria, tämä olkoot lukijoille varoituksena. Arvostelutekstini saattavat myös liikkua vähän syvällisissä tai poikkeavissa sfääreissä, joten kannattaa varautua silloin tällöin pitkähköihin jorinoihin.


book%20explanation.jpg


Peliarvosteluissa tms. arvosteluissa vältän ehdottomasti tarinoiden tai muiden keskeisten asioiden spoilaamista, tai jos jokin osio voisi sisältää spoilereita, varoitan siitä joka kerta. Suhtaudun spoilaamiseen hyvin tiukasti, enkä halua pilata kenenkään pelaamisen, lukemisen jne. iloa.

Kirjoittaminen on ollut minulle todella rakas harrastus, joka oli varsinkin 20-vuotiaana minulle henkireikä. Myöhemmin harrastus on kuitenkin hiipunut, ja nyt haluaisin taas antaa itselleni uuden mahdollisuuden nauttia kirjoittamisesta. Pitemmittä puheitta, tervetuloa blogiini ja jätä toki kommenttia blogijulkaisuihini, mikäli haluat keskustella tai kertoa ajatuksiasi!